More

  Ministri Shaqiri: Shumë punë dhe ja rezultati

  Shumë punë dhe ja rezultati.
  Në vitin shkollor 2024/2025 tekstet shkollore sipas programit të ri për klasën e VII  nxënësit do t’i kenë në duar më 1 shtator.  Meqenëse Byroja e Zhvillimit të Arsimit në kohë i dorëzoi programet mësimore, Shërbimi Pedagogjik sot publikoi Shpallje Publike  për botimin e teksteve shkollore për klasën e VII.
  I ftojmë autorët e interesuar të cilët  i plotësojnë kushtet të paraqiten në këtë Shpallje Publike për lëndët mësimore: Gjuha Shqipe, Gjuha Maqedonase, Gjuha Turke, Gjuha Serbe, Gjuha Boshnjake, Matematika, Shkenca Natyrore, Historia dhe Shoqëria dhe Gjuha Shqipe -lëndë me zgjedhje  për klasën e VII  dhe klasën e V – bëri thirrje Ministri i Arsimit dhe Shkencës Jeton Shaqiri.
  Afati për dorëzimin e dorëshkrimeve do të përfundoj më 15 Janar 2024.  Byroja e  Zhvillimit të Arsimit në kohë i dorëzoi programet mësimore për klasën e VII  që në vitin shkollor 2024/2025 më 1 shtator nxënësit t’i kenë tekstet shkollore në duar, gjithashtu rikujtojmë se  programet për klasën e VI  për vitin shkollor 2023/2024 u dorëzuan në mars 2023.
  Fut

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  [quads id=5]

  [quads id=4]

  spot_img

  Të fundit

  Danimarka miraton ligjin që ndalon djegien e Kuranit

  Parlamenti i Danimarkës ka miratuar ligj që ndalon “sjelljen e papërshtatshme” ndaj librave fetarë. Ligji njihet gjerësisht në vend...

  Rrahje në burgun e Idrizovës

  Më datë 06.12.2023 në ora 16.00 në SPB Shkup, nga IEVP Burgu Idrizovë, është raportuar se më datë 05.12.2023...

  Vauçerë për vizitë të vendeve turistike në Maqedoni- masa e re për mbështetje të studentëve

  Masa e Ministrisë së Ekonomisë për vauçerët për mbështetje të turizmit vendor që ishte destinuar për punëtorët me të...

  Ziberi: Disa institucione kanë punësuar vetëm maqedonas, disa vetëm shqiptarë

  Avokati i popullit, Naser Ziberi,  duke prezantuar Raportit  për monitorimin e zbatimit të parimit për përfaqësimin e drejtë dhe...
  spot_img
  WordPress Ads