More

  Komuna e Sarajit më jotransparentja sa i përket shpenzimeve komunale

  Në uebfaqen e Komunës së Sarajit ka publikuar të dhënat e përgjegjësit për marrëdhënie me publikun, buxhetin e realizuar, organogramin, dhe përbërjen e komisionit të këshillit komunal, njofton Portalb.mk.

  Megjithëse me përparime në fushën e tranparencës komunale, Saraji vazhdon të jetë ndër më jotransparentja për shkak se i mungojnë të dhënat për shpenzimet komunale, të kryetarit të komunës, Blerim Bexheti dhe të udhëheqësve të sektorëve komunale.

  Komuna e Sarajit nuk ka publikuar as të dhënat e këshilltarëve komunal – emrat mbiemrat, numër kontakti dhe e-mail adresat.

  Megjithatë, këto ishin premtimet që kryetari i Komunës së Sarajit, Blerim Bexheti i dha në emisionin “Debat përnime në Saraj” dhe me sa duket këto premtime ngelën vetëm në studiot televizive.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Shuton Ali Ahmeti: BDI mund të vazhdojë pa Blerim Bexhetin

  BDI ka ngritur struktura të qëndrueshme që mund të fuksionojë pa Ali Ahmetin, Blerim Bexhetin, Musa Xhaferin kështu është...

  Aksident i rëndë në Çair

  Sot ka ndodhur një aksident në Bulevardin Bosnjë-Hercegovina, sipas fotografisë shihet se në aksident janë përfshirë një furgoni vogël...

  Përplasjet VMRO-Arskovska, pësojnë qytetarët

  Përplasjet VMRO-Arsovska, shkarkimet dhe dorëheqjet e drejtorëve të ndërmarrjeve publike të Qytetit të Shkupit kanë lënë një kaos prapa...

  Rrugët dytësore në Tetovë, në gjendje të keqe

  Viteve të fundit sikur është bërë rregull i pashkruar që të asfaltohen dhe të kujdesen vetëm për rrugët në...
  WordPress Ads