More

  Hapet fakulteti i albanofobisë në Universitetin “Krili dhe Metodi” në Shkup

  Është hapur një degë e re studimesh në Universitetin “Kirili dhe Metodi” të Shkupit. Dega e re do të përmbaj një katedër të zgjeruar profesorësh dhe veprimtarësh me përvojë në lëmine e “Albanofobisë”.

  Në këtë fakultet do të mësohen teoria e albanofobisë e kombinuar me praktik në teren, e gjithë kjo, për të nxjerr kuadro të shëndosha dhe cilësore. Pritet kjo katedër të akreditohet edhe nga institucione relevante ndërkombëtare dhe të krijoj bashkëpunim me Universitetet rajonale të Serbisë dhe Greqisë. Kjo kuadro do të angazhoj edhe profesor dhe praktikues të albanofobisë nga protestat për “Maqedoni të Përbashkët”.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Përplasjet VMRO-Arskovska, pësojnë qytetarët

  Përplasjet VMRO-Arsovska, shkarkimet dhe dorëheqjet e drejtorëve të ndërmarrjeve publike të Qytetit të Shkupit kanë lënë një kaos prapa...

  Rrugët dytësore në Tetovë, në gjendje të keqe

  Viteve të fundit sikur është bërë rregull i pashkruar që të asfaltohen dhe të kujdesen vetëm për rrugët në...

  “Dauti Komerc” kremtoi 30 vjetorin e themelimit

  Mbrëmë në një atmosferë impozante në hapsirat e kompanisë në Saraj, "Dauti Komerc" kremtoi 30 vjetorin e themelimit dhe...

  Superekspertiza për Llaskarcën nuk është përgatitur as për 315 ditë

  Për tragjedinë e shkaktuar nga “Durmo Turs” në Llaskarcë, ku humbën jetën 16 persona, Byrosë për ekspertiza gjyqësore nuk...
  WordPress Ads