More

  Fondacioni ALBIZ publikon rezultatet e konkurseve për ndarje të bursave për studentë për vitin akademik 2018/19, 40 bursa të suksesit si dhe 135 bursa sociale

  Fondacioni ALBIZ  publikon rezultatet e konkurseve për ndarje të bursave për studentë për vitin akademik 2018/2019, ku do të ndahen 40 bursa të suksesit si dhe 135 bursa sociale për studentë.

  Pas shqyrtimit të gjitha aplikimeve Fondacioni ALBIZ i informon të gjithë studentët se në konkursin bursa të suksesit kanë fituar studentët e renditur  nga numri rendor  1 deri 40. Ndërsa në konkursin bursa sociale kanë fituar studentët e renditur nga numri rendor  1 deri 135.

  Kandidatët të cilët kanë fituar të drejtën e bursës që nga dita e shpalljes të rezultateve duhet të hapin xhirollogari në Halkbank.

  Fituesit do të njoftohen nga Fondacioni ALBIZ rreth ditës dhe kohës së nënshkrimit të marrëveshjes.

  Studentët me vete në ditën e nënshkrimit të marrëveshjes duhet ti kenë këto dokumente:

  1. Dokument identifikimi
  2. Kopje të xhirollogarisë nga Halkbank
  3. Fituesit duhet të jenë prezent në datën në të cilën janë përcaktuar për nënshkrimin e marrëveshjes, në të kundërtën humbin të drejtën e bursës.

  SQARIM!

  Studentët të cilët do të fitojnë bursë nga ndonjë institucion tjetër, do t’ju merret e drejta e bursës nga Fondacioni ALBIZ siç është paralajmëruar në konkurs.

  SQARIM!

  Kandidatët e kualifikuar si “Dokumentet nuk janë të kompletuara” nënkupton kandidatët që:

  • Nuk kanë kompletuar dokumentet e nevojshme për aplikim;
  • Janë fitues të bursës nga ndonjë institucion tjetër;
  • Vëllai ose motra është fituese e bursës nga Fondacioni Albiz;    

  Për listën e fituesve në konkursin bursa të suksesit klikoni këtu

  Për listën e fituesve në konkursin bursa sociale klikoni këtu

  - Marketing -Ajsel Medica
  - Marketing -Marketing
  - Marketing -Marketing
  - Marketing -Marketing

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  - Marketing -Marketing
  spot_img

  Të fundit

  Nënshkrimet për President / Deri më tani 13 kandidatë për President

  Edhe sot vijon afati për mbledhjen e nënshkrimeve për kandidatët e nomuniar për president për zgjedhjet rrethi i parë...

  Gjuha kërcënuese e Petar Bogojeski, kryetar i partisë “Koncepti maqedonas”, e kërcënon Ali Ahmetin me jetë

  Petar Bogojeski, kryetar i patisë “Koncepti maqedonas” përmes një video postuar në rrjetet sociale ka kërcënuar kryetarin e BDI...

  Rustemi: Ndërtojmë pjesën e rrugës së Arbërit, lidhim Kërçovën me Dibrën dhe Republikën e Shqipërisë

  Kryeministri Talat Xhaferi dhe drejtori i NP Rrugët Shtetërore, Ejup Rustemi sot kanë inspektuar punimet që zhvillohen për ndërtimin...

  Një termet është ndje në Strugë, por epiqendra e tij ishte në Shqipëri

  Një tërmet me intensitet tre gradë sipas shkallës makrosizmike europiane është ndjerë sot në orën 11:00 në pjesën jugperëndimore...