More

  Fondacioni ALBIZ hap konkurs për internship studentor

  Fondacioni Albiz hap mundësi dhe perspektiva për studentët e Maqedonisë duke ofruar program për interniship (punë praktikë) studentore në  hapësirat e kompanive donatore dhe Fondacionit Albiz për aplikuesit nga të gjithë universitetet publike dhe ato private.

  Kompanitë të cilat janë të përfshira në internshipin studentor janë

  • Dauti Komerc, Shkup
  • Alma M, Shkup
  • Adrijus , Shkup
  • Frukt Import, Shkup
  • Tempo Profili 99, Shkup
  • Baukop, Shkup
  • Baudom, Shkup
  • Eftinija Impeks , Shkup
  • Dauti Transporshped, Shkup
  • Jus MB, Shkup

  Fondacioni Albiz për vitin 2017 hap konkurs për 80 (tetëdhjetë) studentë/praktikantë.

  Studentët për të aplikuar duhet t’i përmbushin kriteret në vijim:

  1. Të jenë studentë të rregullt;
  2. Të jenë studentë të vitit të dytë (studime tre vjeçare) ose të vitit të tretë (studime 4 vjeçare);
  3. Të kenë notën mesatare mbi 7,5;

  Fakultetet që do të kenë përparësi ne këtë konkurs janë:

  • Të gjitha drejtimet nga Fakultetet Ekonomike;
  • Fakulteti i Drejtësisë;
  • Fakulteti i teknologjisë ushqimore dhe të ushqyerit;
  • Fakulteti i Shkencave kompjuterike;
  • Fakulteti i Makinerisë;
  • Fakulteti i Administrimit të Biznesit;

  DOKUMENTET E NEVOJSHME PËR APLIKIM NË KONKURSIN

  PËR INTERNSHIP

  1. CV (biografi)
  2. Letër motivuese
  3. Vërtetim të notave ku mundë të shihet nota mesatare/kopje indeksi
  4. Kopje të letërnjoftimit dhe xhiro-llogari personale

  Kohëzgjatja e punës praktike është një (1) muaj. Kompensimi financiar për mbulimin  e shpenzimeve për udhëtim dhe ushqim përcaktohet nga Fondacioni Albiz dhe do t’u transferohet studentëve në xhiro- llogarite e tyre.

  Të gjithë praktikantëve për kryerjen me sukses të punës praktike do të u shpërndahen Certifikata.

  VENDI  DHE AFATI PËR DORËZIMIN E DOKUMENTEVE

  Aplikacioni dhe dokumentet e nevojshme kandidatët duhet t’i dorëzojnë në zyrën e Fondacionit “ALBIZ” në Saraj rr. 20  nr. 97.

  Aplikimet bëhen në afatin vijues :

  • prej 12.06.2017 (e hënë) deri më 28.06.2017 (e mërkurë) nga ora 09:00 deri në ora 16:00 (të shtunën deri në ora 12:30).

  Gjatë dorëzimit të dokumenteve, kandidatët duhet të kenë me vete letërnjoftimin dhe indeksin.

   

  - Marketing -Ajsel Medica
  - Marketing -Marketing
  - Marketing -Marketing
  - Marketing -Marketing

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  - Marketing -Marketing
  spot_img

  Të fundit

  Nënshkrimet për President / Deri më tani 13 kandidatë për President

  Edhe sot vijon afati për mbledhjen e nënshkrimeve për kandidatët e nomuniar për president për zgjedhjet rrethi i parë...

  Gjuha kërcënuese e Petar Bogojeski, kryetar i partisë “Koncepti maqedonas”, e kërcënon Ali Ahmetin me jetë

  Petar Bogojeski, kryetar i patisë “Koncepti maqedonas” përmes një video postuar në rrjetet sociale ka kërcënuar kryetarin e BDI...

  Rustemi: Ndërtojmë pjesën e rrugës së Arbërit, lidhim Kërçovën me Dibrën dhe Republikën e Shqipërisë

  Kryeministri Talat Xhaferi dhe drejtori i NP Rrugët Shtetërore, Ejup Rustemi sot kanë inspektuar punimet që zhvillohen për ndërtimin...

  Një termet është ndje në Strugë, por epiqendra e tij ishte në Shqipëri

  Një tërmet me intensitet tre gradë sipas shkallës makrosizmike europiane është ndjerë sot në orën 11:00 në pjesën jugperëndimore...