More

  Festivali i rrushit, mbi 5000 të pranishëm

  Festivali i Rrushit të Bojanës arriti të grumbullojë gazetarë e politikan, biznesmen e ambasadorë në një vend. Duket që njerëzit tanimë parapëlqejnë takimet spontane dhe të natyrshme. I tillë ishte Festivali dhe Bojana, plot fytyra të qeshura, plot dashuri dhe mikpritje, plot ngjya e plot rrush, plotë peta, prodhime vendore e komerciale, duke e rrumbullaksuar kështu këtë aktivitet të bukur që po bëhet më masovik nga viti në vit.

  Të pranishëm ishim edhe dy përfaqësues të korrit diplomatik, edhe ate ambasadori Francez dhe ai Hungarez. Në kafen përmbyllëse me ta pas festivalit, shprehën kënaqësinë dhe ndjenjën e bukur që kishin përjetuar në Festival!

  Rruga e vneshtarëve bojanas sa vin e hapet, ndërsa Bojana, promovohet si atraksion i turizmit rural, falë angazhimit të Institutit ZIP.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Përplasjet VMRO-Arskovska, pësojnë qytetarët

  Përplasjet VMRO-Arsovska, shkarkimet dhe dorëheqjet e drejtorëve të ndërmarrjeve publike të Qytetit të Shkupit kanë lënë një kaos prapa...

  Rrugët dytësore në Tetovë, në gjendje të keqe

  Viteve të fundit sikur është bërë rregull i pashkruar që të asfaltohen dhe të kujdesen vetëm për rrugët në...

  “Dauti Komerc” kremtoi 30 vjetorin e themelimit

  Mbrëmë në një atmosferë impozante në hapsirat e kompanisë në Saraj, "Dauti Komerc" kremtoi 30 vjetorin e themelimit dhe...

  Superekspertiza për Llaskarcën nuk është përgatitur as për 315 ditë

  Për tragjedinë e shkaktuar nga “Durmo Turs” në Llaskarcë, ku humbën jetën 16 persona, Byrosë për ekspertiza gjyqësore nuk...
  WordPress Ads