More

  Ekipet e NP ‘Higjena komunale’ gjetën shok-bombë në qese me mbetje

  Gjatë kohës së kryerjes të aktiviteteve të tyre për mbledhjen dhe transportimin e mbetjeve komunale, punëtorët e NP “Higjiena Komunale” – Shkup, shpeshherë ekspozohen para llojeve të ndryshme të rreziqeve .

  Gjatë ditës së sotme, në qese me mbeturina, në rrugën Makedonska prepodba në komunën e Shkupit Gjorçe Petrov, punëtorët tanë vërejtën shok-bombë. Eko-patrulla e NP “Higjiena Komunale” – Shkup, menjëherë intervenoi, me çka u konstatua se bëhet fjalë për mbetje të rrezikshme nga materiale shpërthyese, për çka u informua edhe policia e cila bëri hetim në vendin e ngjarjes.

  NP “Higjiena Komunale” – Shkup, apelon deri te qytetarët që në mbetjet e tyre komunale asnjëherë mos hedhin materiale toksike, të rrezikshme ose të dëmshme, të cilat mund ta rrezikojnë seriozisht shëndetin e punëtorëve të Ndërmarrjes, të cilët çdo ditë janë në kontakt me mbetje gjatë kryerjes së detyrave të punës.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Taravari dhe Sela vizituan Sarajin

  Sonte në Saraj Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari dhe ish-kryetari Ziadin Sela takuan strukturat e partisë të...

  Drejtori i ri i NP “Rrugë dhe Rrugica” inspektoi punët në teren

  Kryetarja e Qytetit të Shkupit, Danela Arsovska dhe drejtori i NP “Rrugë dhe Rrugica”, Said Said, inspektuan fazën përfundimtare...

  Fondacioni “ALBIZ” ndërtoi kopshtin për fëmijë në Radushë

  Sot për herë të parë u ndërtua këndi i lojërave inkluziv për fëmijët me nevoja të posaçme në shkollën...

  Shqiptohen 164 gjoba në Shkup

  MPB njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejë 164 gjoba për shkelje të...
  WordPress Ads