More

  Bashkësia Lokale Bojanë organizon turneun tradicional në futboll të vogël ,,Bojana 2017,,

  Bashkësia Lokale-Bojanë edhe këtë vit do të organizohet turneun tradicional në futboll të vogël ,,Bojana 2017,,.

  Në vijim do tju paraqesim detajet për të njëjtin:

  Paraqitja e skuadrave bëhet vetëm brenda afatit të caktuar edhe atë nga data 07.06.2017 ( e mërkurë ) deri më datë 27.06.2017 ( e martë ).
  Paraqitja bëhet përmes personave të autorizuar nga Bashkësia Lokale f.Bojanë.Paraqitja bëhet personalisht nga kapiteni i skuadrës, i cili duhet të plotësoj formular për paraqitjen e pjesëmarjes, në të cilin shënohen të dhënat për skuadrën dhe lojtarët si dhe bëhet pagesa për pjesmarje.
  Paraqitja e pjesëmarjes së skuadrës bëhet me pagesë prej 100 € , ashtu që secila skuadër duhet të numëroj 10 lojtarë d.m.th 5+1 dhe 4 lojtarë rezervë.Ndeshjet do të luhen në GRUPE.
  Tërheqja e shortit do të bëhet me datë 29.06.2017 (e ejnte) në ora 20:00 në lokalet e B.L-Bojanë.
  Hapja solemne e turneut do të jetë me datë 30.06.2017 (e premte) ora 19:30.
  Në këtë turne të futbollit të vogël fituesit do të shpërblehen në mënyrë adekuate edhe atë:
  Vendi i I : – 1000€ + pehar +medalje
  Vendi i II : – 500€ + medalje
  Vendi i III : – 250€+medalje.

  Gjithashtu do të shpërblehet edhe Lojtari më i mirë dhe Portieri më i mirë i turneut.
  Për më gjërësisht dhe për rregullat e turneut do të informohen kapitenët e skuadrave drejtpërdrejt para hedhjes së shortit.
  Për paraqitjen e Skuadrës dhe për çdo informatë shtesë mund të drejtoheni tek personat kompetent:
  1. Fatmir Mustafa ——— Tel: 072/271-090
  2. Azem Zendeli ———- Tel: 070/316-425
  3. Hakit Rexhepi ———–Tel: 078/224-479
  4. Sejat Osmani ————-Tel: 071/290-067
  Pjesëmarrja juaj është e mirseardhur, ndërsa për çdo gjë tjetër do të kujdeset Bashkësia Lokale – Bojanë.

   

  - Marketing -Ajsel Medica
  - Marketing -Marketing
  - Marketing -Marketing
  - Marketing -Marketing

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  - Marketing -Marketing
  spot_img

  Të fundit

  Nënshkrimet për President / Deri më tani 13 kandidatë për President

  Edhe sot vijon afati për mbledhjen e nënshkrimeve për kandidatët e nomuniar për president për zgjedhjet rrethi i parë...

  Gjuha kërcënuese e Petar Bogojeski, kryetar i partisë “Koncepti maqedonas”, e kërcënon Ali Ahmetin me jetë

  Petar Bogojeski, kryetar i patisë “Koncepti maqedonas” përmes një video postuar në rrjetet sociale ka kërcënuar kryetarin e BDI...

  Rustemi: Ndërtojmë pjesën e rrugës së Arbërit, lidhim Kërçovën me Dibrën dhe Republikën e Shqipërisë

  Kryeministri Talat Xhaferi dhe drejtori i NP Rrugët Shtetërore, Ejup Rustemi sot kanë inspektuar punimet që zhvillohen për ndërtimin...

  Një termet është ndje në Strugë, por epiqendra e tij ishte në Shqipëri

  Një tërmet me intensitet tre gradë sipas shkallës makrosizmike europiane është ndjerë sot në orën 11:00 në pjesën jugperëndimore...