More

  Atletët e “KLUBIT TË ATLETIKËS LIRIA” të suksesshëm edhe në përfaqësimin e Maqedonisë

  Atletët e “KLUBIT TË ATLETIKËS LIRIA” të suksesshëm edhe në përfaqësimin e Maqedonisë

  Anesa Hajdari, Besiana Mustafa dhe Ali Shabani ishin atletët nga klubi jonë të cilët e përfaqësuan Maqedoninë në garat Europiane në Maltë.

  Atletët në fjalë kanë marrë pjesë në këto disciplina :

  Anesa Hajdari në 800m dhe 4x400m (vrapim shtafetë),
  Besiana Mustafa në kercime “3 hapsh dhe kërcime së larti.
  Ali Shabani në 100m dhe 4x100m.

  Këtu vlen të theksohet vrapimi i mrekullueshëm i atletit Ali Shabani, i cili ka arritur të dalë i 2-ti në grupën e tij, ndërsa i 4-ti në plasmanin e përgjithshëm.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Shuton Ali Ahmeti: BDI mund të vazhdojë pa Blerim Bexhetin

  BDI ka ngritur struktura të qëndrueshme që mund të fuksionojë pa Ali Ahmetin, Blerim Bexhetin, Musa Xhaferin kështu është...

  Aksident i rëndë në Çair

  Sot ka ndodhur një aksident në Bulevardin Bosnjë-Hercegovina, sipas fotografisë shihet se në aksident janë përfshirë një furgoni vogël...

  Përplasjet VMRO-Arskovska, pësojnë qytetarët

  Përplasjet VMRO-Arsovska, shkarkimet dhe dorëheqjet e drejtorëve të ndërmarrjeve publike të Qytetit të Shkupit kanë lënë një kaos prapa...

  Rrugët dytësore në Tetovë, në gjendje të keqe

  Viteve të fundit sikur është bërë rregull i pashkruar që të asfaltohen dhe të kujdesen vetëm për rrugët në...
  WordPress Ads