More

  Zv/ministri Rexhepi: Vendlindja ime karakterizohet me infrastrukturë moderne dhe me Festivalin e Rrushit


  💎Çdo vend ka një aset me të cilin njëherë bën famë në rrethin e ngushtë, pastaj në qytetet më gjërë dhe kulminacioni është kur njihet ndërkombëtarisht.

  Në vendlindjen time, f. Bojanë pasuri janë: 🛣infrastruktura moderne dhe 🍇Festivali i Rrushit i cili u mbajt sot dhe bashkë me bashkëfshatarët e mi jemi krenar për këto pasuri.

  ✨️Ky festival ka edhe një simbolikë tjetër e ato janë duart e arta të nënave dhe baballarëve tanë që nga viti i largët 1958 kur për herë të parë është mbjellur rrushi. ✅️Me shpresë që gjeneratat e reja që e kanë pasion bujqësinë të vazhdojnë prodhimin e rrushit më të bukur.

   

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  [quads id=5]

  [quads id=4]

  spot_img

  Të fundit

  Danimarka miraton ligjin që ndalon djegien e Kuranit

  Parlamenti i Danimarkës ka miratuar ligj që ndalon “sjelljen e papërshtatshme” ndaj librave fetarë. Ligji njihet gjerësisht në vend...

  Rrahje në burgun e Idrizovës

  Më datë 06.12.2023 në ora 16.00 në SPB Shkup, nga IEVP Burgu Idrizovë, është raportuar se më datë 05.12.2023...

  Vauçerë për vizitë të vendeve turistike në Maqedoni- masa e re për mbështetje të studentëve

  Masa e Ministrisë së Ekonomisë për vauçerët për mbështetje të turizmit vendor që ishte destinuar për punëtorët me të...

  Ziberi: Disa institucione kanë punësuar vetëm maqedonas, disa vetëm shqiptarë

  Avokati i popullit, Naser Ziberi,  duke prezantuar Raportit  për monitorimin e zbatimit të parimit për përfaqësimin e drejtë dhe...
  spot_img
  WordPress Ads