More

  Zv/ministri Rexhepi: Universiteti “Nënë Tereza” me hapësira të reja në kazermën Ilinden në Shkup

  Zëvendës ministri i Transportit dhe Lidhjeve, z. Bekim Rexhepi sot realizoi takim pune me rektorin e Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup Prof. dr. Izet Zeqiri me çrast i dorëzoi atij vendimin e Minitrisë së Transportit dhe Lidhjeve me të cilin lejohet fillimi i ristruktuimit të objekteve në kuadër të kazermës Ilinden që i janë ndar këtij universiteti..Me këtë, nga sot Universiteti Nënë Tereza ka në pronësi të plotë tokën prej 50 mijë metrash katrorë dhe gjashtë objekte që do të adaptohen për nevojat e universitetit.Ndërkaqë, kohë më parë me vendim të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, UNT-së i janë ndarrë objekete ekzistuese në kuadër të kazermës Ilinden të cilat do të përshtaten për nevojat e kuadrit mësimor-shkencor dhe për studentët.Në këtë rast, rektori Zeqiri në emër të stafit drejtues të UNT-së dhe studentëve faleminderoi zëvendës ministrin Rexhepi për angazhimin e tij dhe përshpejtimin e procedurave, me çrast i ndau atij një plaketë në shenjë mirënjohjeje për gjithë kontributin e tij për këtë ditë historike.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Zv/ministri Rexhepi: Sot në Gostivar prezentuam listën preliminare për ndarjen e 70 banesave në ndërtesën sociale

  Sot në qytetin e Gostivarit prezentuam listën preliminare për ndarjen e 70 banesave në ndërtesën sociale. Komisioni në ditët në...

  UNT prezanton drejtimet deficitare para nxënësve të gjimnazit në Saraj

  SI VENDOSIN MATURANTËT PËR DREJTIMIN E STUDIMEVE?! Meqenëse është edhe pragu i fundit të vitit shkollor, maturantëve i’u është afruar...

  ASH shpalli konkursin për kryetarë të degëve

  Aleanca për Shqiptarët prej sot ka shpallur konkursin për zgjedhjen e kryetarëve të degëve në disa komuna të vendit. Të...

  Çmime të reja të derivateve të naftës

  Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendim, me të...