More

  Xhaferi: Rasti i onkologjisë nuk duhet të kalojë pa u ndëshkuar

  Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, tha se rasti me Klinikën e Onkologjisë nuk duhet të kalojë pa u ndëshkuar dhe se beson se organi gjyqësor do ta konfirmojë besimin që i është deleguar, përcjell FLAKA.

  “Lajmi i fundit me Klinikën e Onkologjisë është një konfirmim i devijimit dhe humbjes së humanizmit mes nesh. Nuk duhet të jemi të verbër dhe të shurdhër, kjo nuk duhet të kalojë pa u ndëshkuar. Besoj se autoriteti gjyqësor do ta konfirmojë besimin e deleguar nga të gjithë ne”, tha Xhaferi.

  Ai tha në fjalimin e tij për Ditën e Pavarësisë se është koha për të pritur lajme të mira dhe pozitive.

  “Që të jetë kështu, është koha të jemi të gjithë përgjegjës, me një pamje të qartë dhe një vizion të qartë për të ardhmen, e cila nuk duhet të ketë drejtim tjetër përveç shtetit të së drejtës, respektimit të të drejtave dhe detyrimeve e të gjithë qytetarëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut, e cila është shtëpi e përbashkët e të gjithëve, ta mbajmë, ta zhvillojmë dhe ta përmirësojmë për ne, për qytetarët tanë dhe për të gjithë brezat e ardhshëm, të cilët e shohin të ardhmen e tyre aty ku i takon natyrshëm në Republikën e Maqedonisë së Veriut, anëtare e plotë e NATO-s dhe BE-së”, tha Xhaferi. FLAKA

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  [quads id=5]

  [quads id=4]

  spot_img

  Të fundit

  Danimarka miraton ligjin që ndalon djegien e Kuranit

  Parlamenti i Danimarkës ka miratuar ligj që ndalon “sjelljen e papërshtatshme” ndaj librave fetarë. Ligji njihet gjerësisht në vend...

  Rrahje në burgun e Idrizovës

  Më datë 06.12.2023 në ora 16.00 në SPB Shkup, nga IEVP Burgu Idrizovë, është raportuar se më datë 05.12.2023...

  Vauçerë për vizitë të vendeve turistike në Maqedoni- masa e re për mbështetje të studentëve

  Masa e Ministrisë së Ekonomisë për vauçerët për mbështetje të turizmit vendor që ishte destinuar për punëtorët me të...

  Ziberi: Disa institucione kanë punësuar vetëm maqedonas, disa vetëm shqiptarë

  Avokati i popullit, Naser Ziberi,  duke prezantuar Raportit  për monitorimin e zbatimit të parimit për përfaqësimin e drejtë dhe...
  spot_img
  WordPress Ads