More

  Vazhdoi gjykimi për “Llaskarcën”

  Në Gjykatën Themelore Penale sot vazhdoi marrja në pyetje e ekspertëve nga ekipet të cilat e përgatitën super ekspertizën për rastin “Llaskarca”. Seanca e sotme filloi me marrjen në pyetje të ekspertit Zekiria Zekiri, pjesë i ekipit që e përgatiti ekspertizën makinerike.

  Në seancën e kaluar prokurori publik, Darko Jakimovski parashtroi pyetje të cilat kanë të bëjnë me profesionalizmin dhe kompetencat e ekspertëve, për çka, disa herë, mbrojtësi e të akuzuarve reaguan dhe theksuan se ky është vetëm tentim për diskreditim të ekspertëve.

  Procesin gjyqësor për fatkeqësinë që filloi në shtator të vitit 2019 e udhëheqë gjykatësja Diana Gruevska Ilievska, ndërsa përfaqësues i aktakuzës është prokurori publik, Darko Jakimovski.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  [quads id=5]

  [quads id=4]

  spot_img

  Të fundit

  Danimarka miraton ligjin që ndalon djegien e Kuranit

  Parlamenti i Danimarkës ka miratuar ligj që ndalon “sjelljen e papërshtatshme” ndaj librave fetarë. Ligji njihet gjerësisht në vend...

  Rrahje në burgun e Idrizovës

  Më datë 06.12.2023 në ora 16.00 në SPB Shkup, nga IEVP Burgu Idrizovë, është raportuar se më datë 05.12.2023...

  Vauçerë për vizitë të vendeve turistike në Maqedoni- masa e re për mbështetje të studentëve

  Masa e Ministrisë së Ekonomisë për vauçerët për mbështetje të turizmit vendor që ishte destinuar për punëtorët me të...

  Ziberi: Disa institucione kanë punësuar vetëm maqedonas, disa vetëm shqiptarë

  Avokati i popullit, Naser Ziberi,  duke prezantuar Raportit  për monitorimin e zbatimit të parimit për përfaqësimin e drejtë dhe...
  spot_img
  WordPress Ads