More

  UNT MIRËPRET 50 STUDENTËT POTENCIAL NË PROGRAMET MË TË REJA STUDIMORE “ELEKTROENERGJETIKA DHE BURIMET E RIPËRTËRITSHME TË ENERGJISË” SI DHE “DIZAJN I QËNDRUESHËM NË INXHINIERIN MAKINERIKE”

  UNT MIRËPRET 50 STUDENTËT POTENCIAL NË PROGRAMET MË TË REJA STUDIMORE “ELEKTROENERGJETIKA DHE BURIMET E RIPËRTËRITSHME TË ENERGJISË” SI DHE “DIZAJN I QËNDRUESHËM NË INXHINIERIN MAKINERIKE”

  Programet studimore pranë Fakultetit të Shkencave Teknike mundësojnë aftësimin shumë-dimensional profesional të studentëve, duke u ofruar atyre mundësi punësimi në shumë fusha siç janë: Industritë prodhuese; Ndërmarrjet publike dhe private në vend dhe jo vetëm dhe në një gamë të gjërë institucionesh të tilla janë dhe programet studimore “Elektroenergjetika dhe Burimet e Ripërtëritshme të Energjisë” dhe “Dizajn i Qëndrueshëm në Inxhinierin Makinerike”, sot, një hap më afër të kërkesës të tregu të punës.

  *VËMENDJE
  – Aplikimi (paraqitja e kandidatëve) 25 Gusht 2022 deri më 31 Gusht 2022

  Për më shumë, ndiq linkun e konkursit:

  🔗https://bit.ly/3RlJZU4 🇦🇱
  🔗https://bit.ly/3IlVUNm 🇲🇰 See less

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Aksident i rëndë në Çair

  Sot ka ndodhur një aksident në Bulevardin Bosnjë-Hercegovina, sipas fotografisë shihet se në aksident janë përfshirë një furgoni vogël...

  Përplasjet VMRO-Arskovska, pësojnë qytetarët

  Përplasjet VMRO-Arsovska, shkarkimet dhe dorëheqjet e drejtorëve të ndërmarrjeve publike të Qytetit të Shkupit kanë lënë një kaos prapa...

  Rrugët dytësore në Tetovë, në gjendje të keqe

  Viteve të fundit sikur është bërë rregull i pashkruar që të asfaltohen dhe të kujdesen vetëm për rrugët në...

  “Dauti Komerc” kremtoi 30 vjetorin e themelimit

  Mbrëmë në një atmosferë impozante në hapsirat e kompanisë në Saraj, "Dauti Komerc" kremtoi 30 vjetorin e themelimit dhe...
  WordPress Ads