More

  Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup shpall KONKURS INTERN për angazhimin e demonstratorëve në fakultetet e UNT-së, për vitin akademik 2022/2023

  Që të zgjidhet kandidati duhet ti plotësojë kriteriumet minimale të parapara në Ligjin për Arsim të Lartë, Rregulloren për kushtet e posaçme dhe procedurës për përzgjedhje në thirjet mësimore-shkencore, mësimore-profesionale, shkencore, mësimore dhe në thirje bashkëpunëtori në Universitetin “Nënë Tereza” në Shkup si dhe Statutin e UNT-së.
  Për më shumë, ndiqni vegëzat e konkursit për detajet e aplikimit:

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Drejtor i ri i Spitalit Psikiatrik në Shkup emërohet Muhsin Arifi

  Drejtor i ri i Spitalit Psikiatrik në Shkup është emëruar Muhsin Arifi, njofton derveni.mk. ”Të dashur miq,kolegë,bashkëpunëtor... Jam i nderuar të...

  Alternativa : Çfarë feston BDI-ja?

  Ali Ahmeti dhe partia e tij sot po kremtojnë 21 vjet funksionimi si parti politike, prej të cilave 20...

  Çmime të reja të derivateve të naftës

  Komisioni Rregullator për Energjetik publikoi çmimet e reja të derivateve të naftës që do të hyjnë në fuqi nga...

  Ndërpritet komunikacioni hekurudhor në Maqedoni, punëtorët kërkojnë pagat e muajt prill

  Qarkullimi hekurudhor i udhëtarëve dhe mallrave në vend është ndërprerë që nga mëngjesi i sotëm pasi punonjësit e mirëmbajtjes...
  WordPress Ads