More

  Thellohet bashkëpunimi mes MEPSO-S dhe Universitetit “Nënë Tereza”


  Në këtë drejtim nga tre rritet në gjashtë numri i bursistëve që do të financohen nga MEPSO për studime në Universitetin “Nënë Tereza”, ndërsa gjithashtu do t’u mundësohet edhe punë praktike në kompaninë tonë studentëve të shkencave teknike. Kjo bëhet me qëllim që studentët njohuritë e fituara teorike t’i forcojnë me aftësi praktike. Ndërsa pasi që praktika është pjesë kyçe e formësimit profesional është shqyrtuar edhe mundësia që në të ardhmen të mbahen ligjerata praktike nga espertët e MEPSO-s në UNT.

  Bashkëpunimi në fjalë u definua sot në takimin e Drejtorit Gjeneral të MEPSO-s, z. Orhan Murtezani, me Rektorin e Universitetit “Nënë Tereza” Prof. Dr. Izet Zeqiri.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Shuton Ali Ahmeti: BDI mund të vazhdojë pa Blerim Bexhetin

  BDI ka ngritur struktura të qëndrueshme që mund të fuksionojë pa Ali Ahmetin, Blerim Bexhetin, Musa Xhaferin kështu është...

  Aksident i rëndë në Çair

  Sot ka ndodhur një aksident në Bulevardin Bosnjë-Hercegovina, sipas fotografisë shihet se në aksident janë përfshirë një furgoni vogël...

  Përplasjet VMRO-Arskovska, pësojnë qytetarët

  Përplasjet VMRO-Arsovska, shkarkimet dhe dorëheqjet e drejtorëve të ndërmarrjeve publike të Qytetit të Shkupit kanë lënë një kaos prapa...

  Rrugët dytësore në Tetovë, në gjendje të keqe

  Viteve të fundit sikur është bërë rregull i pashkruar që të asfaltohen dhe të kujdesen vetëm për rrugët në...
  WordPress Ads