More

  Shqipëria heq kufizimet e Covid-19

  Në pikat e kalimit kufitar Shqipëri-Kosovë nga sot nuk kërkohen ceritifikatat e vaksinimit.

  Në Morinë ka fluks të madh qytetarësh ndërsa policia kufitare po zbaton proceduren e përshpejtuar për të shmangur radhët. Shtatë sportele janë në funksion të plotë dhe personel shtesë për ditët e festave. Janë dhënë udhëzime të veçanta lehtësimi nga Drejtoria e Pergjithshme e policisë. Për lehtesimin e masave, qytetarët e Kosovës japin vleresime pozitive.

  Ndërkohë Kosova ende vazhdon me procedurën e masave kufizuese duke kërkuar certifikatë vaksinimi apo teste për covid19.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Zv/ministri Rexhepi: Sot në Gostivar prezentuam listën preliminare për ndarjen e 70 banesave në ndërtesën sociale

  Sot në qytetin e Gostivarit prezentuam listën preliminare për ndarjen e 70 banesave në ndërtesën sociale. Komisioni në ditët në...

  UNT prezanton drejtimet deficitare para nxënësve të gjimnazit në Saraj

  SI VENDOSIN MATURANTËT PËR DREJTIMIN E STUDIMEVE?! Meqenëse është edhe pragu i fundit të vitit shkollor, maturantëve i’u është afruar...

  ASH shpalli konkursin për kryetarë të degëve

  Aleanca për Shqiptarët prej sot ka shpallur konkursin për zgjedhjen e kryetarëve të degëve në disa komuna të vendit. Të...

  Çmime të reja të derivateve të naftës

  Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendim, me të...