More

  Rexhepi: Vazhdojme me tempo të lartë realizimin e projekteve kapitale në të gjithë vendin


  Sot zv.ministri i Transportit dhe Lidhjeve Bekim Rexhepi së bashku me ministrin Blagoj Boçvarski dhe drejtorin e NP Rrugët shtetërore ishin në Manastir për të inspektuar punimet e aksit rrugor Manastir – pika kufitare Mexhitlija.

  Ministria e Transportit dhe Lidhjeve vazhdon me realizimin e projekteve kapitale në tërë teritorin e vendit. Nuk po flasim më për rrugë alternative, por po flasim për rrugë me të cilat ngremë zhvillimin ekonomik të Pellagonisë dhe përmirësojmë jetën e qytetarëve këtu në këtë rajon tha Rexhepi.

  Sot ishim në inspektimin e punimeve në aksin rrugorë Manastir – pika kufitare Mexhitlija, aks i cili është shumë i rëndësishëm për rajonin e Pellagonisë dhe ndikon në zhvillimin ekonomik dhe përmirsimin e jetës së qytetarëve këtu në këtë rajon.
  Po investojmë mbi 3 milionë euro për ta ngritur atë në nivelin e një rruge cilësore dhe të sigurt që do t’i shërbejë biznesit, qytetarëve dhe turizmit nga rajoni.
  Rehabilitimi po zhvillohet me ritme serioze dhe presim të përfundojë në fund të muajit ose në fillim të tetorit.
  Kjo rrugë na lidh me Republikën e Greqisë si e vetmja rrugë ndërkombëtare në këtë rajon dhe për këtë rëndësia është edhe më e madhe pasi është pjesë e Korridorit Evropian 10 – d përfundoi Rexhepi.

  Pas kësaj vizite ata u nisën drejt Manastirit, ku kontraktori Bechtel po organizon panairin e punës dhe zv.ministri Rexhepi bëri thirrje tjetër të gjithë kompanive, profesionistëve, qytetarëve të gjithë atyre që janë të interesuar që të përfshihen në ndërtimin e këtij projekti historik dhe për të kontribuar në zhvillimin e rajonit.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  [quads id=5]

  [quads id=4]

  spot_img

  Të fundit

  Danimarka miraton ligjin që ndalon djegien e Kuranit

  Parlamenti i Danimarkës ka miratuar ligj që ndalon “sjelljen e papërshtatshme” ndaj librave fetarë. Ligji njihet gjerësisht në vend...

  Rrahje në burgun e Idrizovës

  Më datë 06.12.2023 në ora 16.00 në SPB Shkup, nga IEVP Burgu Idrizovë, është raportuar se më datë 05.12.2023...

  Vauçerë për vizitë të vendeve turistike në Maqedoni- masa e re për mbështetje të studentëve

  Masa e Ministrisë së Ekonomisë për vauçerët për mbështetje të turizmit vendor që ishte destinuar për punëtorët me të...

  Ziberi: Disa institucione kanë punësuar vetëm maqedonas, disa vetëm shqiptarë

  Avokati i popullit, Naser Ziberi,  duke prezantuar Raportit  për monitorimin e zbatimit të parimit për përfaqësimin e drejtë dhe...
  spot_img
  WordPress Ads