More

  Qeveria Maqedonisë me vendim: Viti shkollor do të përfundojë në kohë

  Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme të rregullt të 44-të ka miratuar Vendimin për përcaktimin e numrit të ditëve mësimore në vitin shkollor 2021/2022 në shkollat ​​e mesme.

  Me këtë vendim përcaktohet se numri i ditëve mësimore në vitin aktual shkollor në shkollat ​​e mesme është 146 ditë mësimore, përkatësisht nuk ka zgjatje të vitit shkollor.

  Procesu mësimor u ndërpre për gati dy javë për shkak të grevës së punonjëse arsimor, të cilët kërkuan rritje të pagave.

   

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Zv/ministri Rexhepi: Sot në Gostivar prezentuam listën preliminare për ndarjen e 70 banesave në ndërtesën sociale

  Sot në qytetin e Gostivarit prezentuam listën preliminare për ndarjen e 70 banesave në ndërtesën sociale. Komisioni në ditët në...

  UNT prezanton drejtimet deficitare para nxënësve të gjimnazit në Saraj

  SI VENDOSIN MATURANTËT PËR DREJTIMIN E STUDIMEVE?! Meqenëse është edhe pragu i fundit të vitit shkollor, maturantëve i’u është afruar...

  ASH shpalli konkursin për kryetarë të degëve

  Aleanca për Shqiptarët prej sot ka shpallur konkursin për zgjedhjen e kryetarëve të degëve në disa komuna të vendit. Të...

  Çmime të reja të derivateve të naftës

  Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendim, me të...