More

  Prej nesër fëmijët kthehen në shkolla! Pezullohet greva në arsim

  Kreu i Sindikatës së Arsimit, Shkencës dhe Kulturës, Jakim Nedellkov në konferencën e sotme për shtyp njoftoi se greva në arsim do të pezullohet, përcjell TV21. Nedellkov tha se këtë veprim e kanë ndërmarrë pas konsultimit me juristë dhe se një vendim i tillë duhet të ndërmerret sepse kështu e parasheh Ligji për Zgjidhje Paqësore të Kontesteve në Punë.

  “Kemi realizuar konsultime të detajuara me shumë subjekte juridike dhe me shumë juristë, avokatë dhe gjykatës. Fakt është se duhet të veprojmë sipas ligjit dhe është fakt se do të duhemi që të pezullojmë grevën”, deklaroi Nedellkov.

  Ai tha se greva do të pezullohet për 10 deri në 20 ditë, afat kohorë në të cilin pritet të gjendet zgjidhje për kërkesën për rritjen e pagave në arsim.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Zv/ministri Rexhepi: Sot në Gostivar prezentuam listën preliminare për ndarjen e 70 banesave në ndërtesën sociale

  Sot në qytetin e Gostivarit prezentuam listën preliminare për ndarjen e 70 banesave në ndërtesën sociale. Komisioni në ditët në...

  UNT prezanton drejtimet deficitare para nxënësve të gjimnazit në Saraj

  SI VENDOSIN MATURANTËT PËR DREJTIMIN E STUDIMEVE?! Meqenëse është edhe pragu i fundit të vitit shkollor, maturantëve i’u është afruar...

  ASH shpalli konkursin për kryetarë të degëve

  Aleanca për Shqiptarët prej sot ka shpallur konkursin për zgjedhjen e kryetarëve të degëve në disa komuna të vendit. Të...

  Çmime të reja të derivateve të naftës

  Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendim, me të...