More

  PEDAGOGËT E UNT-SË VIZITUAN STUDENTËT POTENCIAL TË Sh.M.Q.Sh “VLLADO TASEVSKI” (PTT) NË SHKUP

  Gjatë fushatës promovuese pedagogët e Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup vizituan shkollën e mesme të Qytetit të Shkupit “Vllado Tasevski” (PTT), duke njoftuar për së afërmi për drejtimet studimore që ofron UNT.

  Duke marrë në konsideratë që shkolla e mesme “Vllado Tasevski” (PTT) është teknike fokus i veçantë iu dha dhe drejtimeve të cilët ata janë përzgjedhur profesionalisht, për të aritur më afër në tregun e punës edhe në aspektin akademik.
  Pjesë e ekipit të profesorëve që vizituan maturantët, ishin edhe prorektori për shkencë dhe hulumtime Prof.Dr. Bekim Fetaji, si dhe pedagogët Blerant Ramadani ,Zoran Trifunov, Arta Tika Bekteshi, Majlinda Axhiu, Shpëtim Rexhepi dhe Erhan Avdili.
  Maturantët nga shkolla e mesme e Qytetit të Shkupit “Vllado Tasevski” (PTT) shfaqën interes për degët studimore dhe zhvilluan diskutim me ekipin e profesorëve dhe atë mbi pesë Fakultetet studimore që ofron Universiteti ynë. Maturantëve iu shpërndanë broshura me informacione lidhur me veprimtarinë e universitetit tonë.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Zv/ministri Rexhepi: Sot në Gostivar prezentuam listën preliminare për ndarjen e 70 banesave në ndërtesën sociale

  Sot në qytetin e Gostivarit prezentuam listën preliminare për ndarjen e 70 banesave në ndërtesën sociale. Komisioni në ditët në...

  UNT prezanton drejtimet deficitare para nxënësve të gjimnazit në Saraj

  SI VENDOSIN MATURANTËT PËR DREJTIMIN E STUDIMEVE?! Meqenëse është edhe pragu i fundit të vitit shkollor, maturantëve i’u është afruar...

  ASH shpalli konkursin për kryetarë të degëve

  Aleanca për Shqiptarët prej sot ka shpallur konkursin për zgjedhjen e kryetarëve të degëve në disa komuna të vendit. Të...

  Çmime të reja të derivateve të naftës

  Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendim, me të...