More

  Pa energji elektrike disa pjesë të komunës Saraj

  SHA “EVN Maqedoni” njofton se me datën 13.5.2022 (e premte) do të mbetet pa energji elektrike:

  – në periudhën nga ora 9 deri në 12:00 një pjesë e shfrytëzuesve nga fshati Bukoviç, Laskarci dhe fshati Paniçar (komuna e Sarajit);

  – në periudhën nga ora 9 deri në 12:00 një pjesë e shfrytëzuesve nga rruga Xhumajska dhe rrethina (komuna Karposh);

  – në periudhën nga ora 9 deri në 13:00 përdoruesit nga fshati Gluvo.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Zv/ministri Rexhepi: Sot në Gostivar prezentuam listën preliminare për ndarjen e 70 banesave në ndërtesën sociale

  Sot në qytetin e Gostivarit prezentuam listën preliminare për ndarjen e 70 banesave në ndërtesën sociale. Komisioni në ditët në...

  UNT prezanton drejtimet deficitare para nxënësve të gjimnazit në Saraj

  SI VENDOSIN MATURANTËT PËR DREJTIMIN E STUDIMEVE?! Meqenëse është edhe pragu i fundit të vitit shkollor, maturantëve i’u është afruar...

  ASH shpalli konkursin për kryetarë të degëve

  Aleanca për Shqiptarët prej sot ka shpallur konkursin për zgjedhjen e kryetarëve të degëve në disa komuna të vendit. Të...

  Çmime të reja të derivateve të naftës

  Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendim, me të...