More

  Më 22 prill në Teatrin shqiptarë për fëmijë dhe të rinj do të performojnë aktorët shfaqjen “ Sonte nuk jam vetëm “

  Me datë 22 prill në ora 14.00 për herë të gjashtë do të risjellim shfaqjen për fëmijë “Sonte nuk jam vetëm” nga Dituri Neziraj në regji të Kreshnike Osmanit.

  Pas kësaj risjelljeje do të bëjmë pauzë me këtë shfaqje për shkak të angazhimit të menjëhershëm të stafit në projektin e dytë për të cilin do të ju informojmë me kohë.

  Ju fëmijë që nuk e keni parë akoma këtë mrekulli Ju mirëpresim🥰, thuhet në njoftimin nga Teatri shqiptarë për fëmijë dhe të rinj.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Zv/ministri Rexhepi: Sot në Gostivar prezentuam listën preliminare për ndarjen e 70 banesave në ndërtesën sociale

  Sot në qytetin e Gostivarit prezentuam listën preliminare për ndarjen e 70 banesave në ndërtesën sociale. Komisioni në ditët në...

  UNT prezanton drejtimet deficitare para nxënësve të gjimnazit në Saraj

  SI VENDOSIN MATURANTËT PËR DREJTIMIN E STUDIMEVE?! Meqenëse është edhe pragu i fundit të vitit shkollor, maturantëve i’u është afruar...

  ASH shpalli konkursin për kryetarë të degëve

  Aleanca për Shqiptarët prej sot ka shpallur konkursin për zgjedhjen e kryetarëve të degëve në disa komuna të vendit. Të...

  Çmime të reja të derivateve të naftës

  Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendim, me të...