More

  Këto janë dy shenjat me më shumë fat për muajin Mars!

  Ujori

  Sezoni i Ujorit mund të ketë kaluar prej kohësh, por kjo nuk do të thotë se festa ka mbaruar. Në fakt, këtë muaj, ju mund të jeni në një vend edhe *më të mirë* sesa ishit më parë. Ndërsa Afërdita dhe Marsi takohen te Ujori saktësisht në 0 gradë, është e qartë se jeni të bekuar. Këtë muaj, ju ndiheni të emocionuar për të qenë ai që jeni dhe jeni gati të rrezatoni nivelin e besimit që përputhet me potencialin tuaj të vërtetë. Sa më shumë të mësoni se si të shpreheni, aq më shumë të tjerët do të kuptojnë se si t’ju duan. Ndani të vërtetën tuaj, edhe kur ju dhemb.

  Peshqit

  Muaji mars fillon me diellin tek Peshqit, duke ju zhytur plotësisht në botën tuaj private të ëndrrave. Gjatë kthimit tuaj diellor, ju jeni duke u rilidhur me spiritualitetin, krijimtarinë tuaj dhe ndjenjën tuaj të vetvetes. Ndërsa festoni pikat tuaja të forta, po mësoni gjithashtu se si të nderoni dobësitë tuaja, sepse të qenit i papërsosur është gjithashtu ajo që ju bën të bukur. Lërini javët e ardhshme të përqendrohen në evolucionin tuaj të vetvetes, sepse nuk jeni i njëjti person që ishit vitin e kaluar. Tani, ju jeni më vetvetja se sa keni qenë ndonjëherë.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Zv/ministri Rexhepi: Sot në Gostivar prezentuam listën preliminare për ndarjen e 70 banesave në ndërtesën sociale

  Sot në qytetin e Gostivarit prezentuam listën preliminare për ndarjen e 70 banesave në ndërtesën sociale. Komisioni në ditët në...

  UNT prezanton drejtimet deficitare para nxënësve të gjimnazit në Saraj

  SI VENDOSIN MATURANTËT PËR DREJTIMIN E STUDIMEVE?! Meqenëse është edhe pragu i fundit të vitit shkollor, maturantëve i’u është afruar...

  ASH shpalli konkursin për kryetarë të degëve

  Aleanca për Shqiptarët prej sot ka shpallur konkursin për zgjedhjen e kryetarëve të degëve në disa komuna të vendit. Të...

  Çmime të reja të derivateve të naftës

  Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendim, me të...