More

  Droni Turk Bayraktar theu një rekord të ri botëror në lartësi me 40,100 ft.

  Udhëheqësi i teknologjisë Baykar Selçuk Bayraktar njoftoi se AKINCI B theu një rekord të ri në lartësi me 40,100 këmbë. eshte treguar nje rezultat tej i sukseshem, shiko videon me posht

  Siç njofton kompania “Baykar”, prodhuese e sistemeve kombëtare turke të mjeteve ajrore luftarake pa pilot (të telekomanduara), droni “Bayraktar TB2” ka lënë pas një “gur kilometrik” e moment historik të rëndësishëm.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Zv/ministri Rexhepi: Sot në Gostivar prezentuam listën preliminare për ndarjen e 70 banesave në ndërtesën sociale

  Sot në qytetin e Gostivarit prezentuam listën preliminare për ndarjen e 70 banesave në ndërtesën sociale. Komisioni në ditët në...

  UNT prezanton drejtimet deficitare para nxënësve të gjimnazit në Saraj

  SI VENDOSIN MATURANTËT PËR DREJTIMIN E STUDIMEVE?! Meqenëse është edhe pragu i fundit të vitit shkollor, maturantëve i’u është afruar...

  ASH shpalli konkursin për kryetarë të degëve

  Aleanca për Shqiptarët prej sot ka shpallur konkursin për zgjedhjen e kryetarëve të degëve në disa komuna të vendit. Të...

  Çmime të reja të derivateve të naftës

  Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendim, me të...