More

  Drejtori Kadriu takon presidentin e Këshillit të lartë të radios dhe televizionit turk, Ebubekir Shahin

  Sot drejtori i Radiodifuzionit Nacional z. Endrin Kadriu realizoi takim me Presidentin e Këshillit të Lartë të Radios dhe Televizionit turk z.Ebubekir Shahin.

  Në takim u diskutua rreth avancimit të teknologjisë dhe projekteve që ndërlidhin punën e këtyre dy institucioneve.
  Mes tjerash, Presidenti z.Shahin ofroi trajnim për të punësuarit e NPRDN-së në Republikën e Turqisë në sferën e zhvillimit teknologjik-digjitalizimit.
  Këshilli i Lartë i Radios dhe Televizionit të Republikës së Turqisë do të sigurojë bashkëpunim ndërkombëtar të ndërmarjes tonë me institucionet përkatëse të shteteve tjera.
  Në këtë takim u hartuan projekt idetë të cilat do të vendosen në memorandum bashkëpunimi i cili do të realizohet me vizitën e delegacionit turk në Shkup.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Edhe një deputet i bashkohet “Grupit të Zjarrit”?! (Foto)

  “Grupi i Zjarrit” vazhdon aktivitetet në teren. Këtij grupi si duket i është bashkangjitur edhe deputeti Kastriot Rexhepi, i...

  Sot u mbajt Maratona e Shkupit

  Mëngjesin e kësaj të diele është zhvilluar Maratona e Shkupit. Më i shpejti doli të jetë atleti nga Kenia,...

  Arrestohen dy vajza nga Shkupi, kanë plaçkitur një person në Shkup

  Dy vajza nga Shkupi janë arrestuar gjatë ditës së djeshme pasi të njëjtat paraprakisht janë raportuar se kanë kryer...

  Pritet rritja e çmimit të bukës?!

  Mullixhinjtë kërkojnë subvencione për energjinë elektrike ose shtimin e tregut të rregulluar sepse vetëm në këtë mënyrë, theksojnë ata,...
  WordPress Ads