More

  Diplomimoj gjenerata e I në Digital School Saraj


  Diplomimi i gjeneratës së parë të Modulit Web Development, në trajnimin e parë studentët kanë mësuar HTML&CSS, JavaScript si dhe Scratch e Code 1. Secili nxënës i suksesshëm ka qenë pjesë e dy e më shum projekteve reale dhe kan koduar një projekt vetëm. Trajnimi së bashku me projektet kanë zgjatur 9 muaj. Nxënësit bashkërisht me stafin e shkollës digjitale koduan projektet me lojëra dhe Online store.

  Zhvillimi i teknologjisë dhe orientimi drejt komunikimit digjital, globalizimi i tregut dhe ndërveprimi i lartë me IT përtej kufijve, digjitalizimi i shërbimeve, po i shtyjnë gjithmonë e më shumë të rinjtë drejt nismave e sfidave të guximshme në zhvillimin e teknologjisë.

  Bëhu pjesë e shkollës tonë, fillo karrierën tëndenga mosha 8 -20 në Digital School Macedonia-Saraj!

  Contact information:

  Instructor for Programming
  Prof. Burim Rexhepi

  #DigitalschoolSaraj
  #IctAwards
  #programming

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Drejtori ShA MEPSO Orhan Murtezani mer pjesë në Asamblenë e Përgjithshme të ENTSO-E

  Drejtori Gjeneral i ShA MEPSO z. Orhan Murtezani merr pjesë në Asamblenë e Përgjithshme të ENTSO-E, si anëtar zyrtar. Në...

  Shtrenjtimi i rrymës, Bislimovski: Çmimi i ri nuk dëmton amvisëritë e vogla

  Kryetari i Komisionit Rregullator për Energjetikë Marko Bislimoski edhe sot foli për çmimet e reja të energjisë elektrike. Ai...

  Bekteshi: Kufizime nuk do ketë, na pret një dimër i vështirë

  Kufizime të energjisë elektrike nuk do të ketë, por do të jetë një dimër i vështirë jo vetëm për...

  Seancë për interpelancën ndaj kryetarit të Kuvendit, Talat Xhaferi

  Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot duhet të mbahet seanca plenare e 77-të me pikën e...
  WordPress Ads