More

  Çmime të reja të derivateve të naftës

  Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) miratoi vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 3,31% në raport me vendimin e datës 16.3.2022.

  Çmimet e shitjes me pakicë të benzinave ЕUROSUPER BS-95 dhe ЕUROSUPER BS-98 ulen për 2,00 denarë/litër, ndërsa çmimet e shitjes me pakicë të ЕURODIZELIT (D-Е V) dhe të Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri (ЕL-1) ulen për 3,00 denarë/litër.
  Çmimi i shitjes me pakicë i Mazutit М-1 SU ulet për 2,228 den/kilogram dhe tani do të jetë 54,521 den/kg.

  Nga data 18.3.2022, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:
  Benzinë për motorë EUROSUPER BS – 95 79,50 (denarë/litër)
  Benzinë për motorë EUROSUPER BS – 98 81,50 (denarë/litër)
  Naftë për motorë EURODIZEL BS (D-E V) 76,00 (denarë/litër)
  Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 72,50 (denarë/litër)
  Mazut М-1 SU 54,521 (denarë/kilogram)

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Shuton Ali Ahmeti: BDI mund të vazhdojë pa Blerim Bexhetin

  BDI ka ngritur struktura të qëndrueshme që mund të fuksionojë pa Ali Ahmetin, Blerim Bexhetin, Musa Xhaferin kështu është...

  Aksident i rëndë në Çair

  Sot ka ndodhur një aksident në Bulevardin Bosnjë-Hercegovina, sipas fotografisë shihet se në aksident janë përfshirë një furgoni vogël...

  Përplasjet VMRO-Arskovska, pësojnë qytetarët

  Përplasjet VMRO-Arsovska, shkarkimet dhe dorëheqjet e drejtorëve të ndërmarrjeve publike të Qytetit të Shkupit kanë lënë një kaos prapa...

  Rrugët dytësore në Tetovë, në gjendje të keqe

  Viteve të fundit sikur është bërë rregull i pashkruar që të asfaltohen dhe të kujdesen vetëm për rrugët në...
  WordPress Ads