More

  BURSË 100 PËR QIND PËR MATURANTËT E SHKËLQYESHËM QË DO TË ZGJEDHIN TË STUDIOJNË INFORMATIKËN NË UNT

  Maturantët e shkëlqyeshëm që do të përzgjedhin të studiojnë pranë Fakultetit të Shkencave Informatike në kuadër të Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup gjatë vitit akademik 2022/20023 do të përfitojnë bursë 100%. Maturantëve me sukses mes notës 4.00-4.99, 50 për qind bursë.

  Këto bursa u mundësuan nga bashkëpunimi mes UNT-së dhe Agjencisë për Komunikime Elektronike, e cila donoi 1 milion denarë në përkrahje të studentëve të ardhshëm.

  Grupet e studentëve të cilët do të kenë të drejtë për stipendion nga Agjencia e Komunikimeve Elektronike zbatuar nga Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup vijon dhe atë:

  Grupi 1 – Studenti potencial të përshkruan suksesin e tij dhe atë
  • Studentët potencial me nota mesatare 5.00 do të kenë mbulim studimor 100%

  • Studentët potencial me nota mesatare 4.00 – 4.99 do të kenë mbulim 50%.

  Grupa 2 – Studentët nga viti II, III, dhe IV
  • Mbështetja financiare do të bazohet nga mesatarja e notave edhe atë 9.50 – 10.00 dhe më poshtë.

  Për informata të detajuara të interesuarit duhet të paraqiten tek Zyra për shërbime studentore.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Zv/ministri Rexhepi: Sot në Gostivar prezentuam listën preliminare për ndarjen e 70 banesave në ndërtesën sociale

  Sot në qytetin e Gostivarit prezentuam listën preliminare për ndarjen e 70 banesave në ndërtesën sociale. Komisioni në ditët në...

  UNT prezanton drejtimet deficitare para nxënësve të gjimnazit në Saraj

  SI VENDOSIN MATURANTËT PËR DREJTIMIN E STUDIMEVE?! Meqenëse është edhe pragu i fundit të vitit shkollor, maturantëve i’u është afruar...

  ASH shpalli konkursin për kryetarë të degëve

  Aleanca për Shqiptarët prej sot ka shpallur konkursin për zgjedhjen e kryetarëve të degëve në disa komuna të vendit. Të...

  Çmime të reja të derivateve të naftës

  Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendim, me të...