More

  Burhan Muharemi nga Bojana në mesin e 23 profesorëve më të suksesshëm në shkollat e mesme të Qytetit të Shkupit

  Kryetarja e Qytetit të Shkupit, Danela Arsovska,dje ndau mirënjohje dhe shpërblime për mësuesit më të suksesshëm nga shkollat ​​e mesme të Qytetit të Shkupit.

  – Me këtë manifestim, që organizohet për herë të parë në Qytetin e Shkupit, dëshirojmë të vlerësojmë punën që stafi i mësuesve investon në edukimin e të rinjve dhe të ardhmen e tyre. Ne jemi krenarë për çdo sukses dhe çdo arritje të nxënësve tanë, dhe për këto suksese ka kontribut të madh stafi i mësuesve, të cilët investojnë që të kemi gjenerata të reja cilësore, empatike dhe të sigurta në njohuritë e tyre – tha kryetarja Arsovska në ndarjen e sotme të mirënjohjeve dhe shpërblimeve.

  Qyteti i Shkupit, në kuadër të objektivave të tij programore, dhe me qëllim afirmimin e arritjeve dhe sukseseve të mësuesve të shkollave të mesme të Qytetit të Shkupit, për herë të parë këtë vit promovon dhe vlerëson kuadrot mësimorë më të suksesshëm. Mësuesit shpërblehen për kontributin e tyre në avancimin e procesit mësimor, promovimin e shkollës dhe arritjen e rezultateve të larta në punën e tyre.

  23 mësuesit më të suksesshëm nga secila prej shkollave të mesme të Qytetit të Shkupit u zgjodhën nga këshillat e mësuesve, në përputhje me dispozitat e Ligjit për mësuesit.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Avokati i Popullit: Shteti të jetë më i përkushtuar ndaj personave me nevoja të veçanta

  Zyra e Avokatit të Popullit në RMV me rastin e 3 Dhjetorit – Ditës ndërkombëtare të personave me nevoja...

  Shkup, regjistrohen 130 shkelje në trafik

  Ministria për Punë të Brendshme(MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme ka regjistruar gjithsejtë 130 shkelje të rregullave të...

  Bekim Murati: Nëpërmes masave të ndryshme Agjencia për Punësim kujdeset për kategoritë e rrezikuara të qytetarëve

  Sot Drejtori Bekim Murati së bashku me z. Stefen Hudolin - Shef i Delegacionit të Bashkimit Europian në Shkup...

  Keni kujdes, Shkupi nesër i bllokuar që nga mëngjesi

  Ministria e Punëve të Brendshme njofton se nesër (2 dhjetor) SPB Shkup do të marrë masa për regjim të...
  WordPress Ads