More

  Bojanë, u mbollën 40 drunj në kuadër të kampanjës “Kujdesem, ndikoj, ndryshoj”

  Sot u dhanë donacion 40 drunj në komunën e Sarajit nga ProCredit Bank në kuadër të kampanjës “Kujdesem, ndikoj, ndryshoj”.

  “Në kuadër të kampanjës “Kujdesem, ndikoj, ndryshoj” – ProCredit Bank donon 40 drunj për vendbanimin Bojanë. Për mbjelljen dhe mirëmbajtjen e drunjëve do të kujdeset Ndërmarja Publike Komunale.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Zv/ministri Rexhepi: Sot në Gostivar prezentuam listën preliminare për ndarjen e 70 banesave në ndërtesën sociale

  Sot në qytetin e Gostivarit prezentuam listën preliminare për ndarjen e 70 banesave në ndërtesën sociale. Komisioni në ditët në...

  UNT prezanton drejtimet deficitare para nxënësve të gjimnazit në Saraj

  SI VENDOSIN MATURANTËT PËR DREJTIMIN E STUDIMEVE?! Meqenëse është edhe pragu i fundit të vitit shkollor, maturantëve i’u është afruar...

  ASH shpalli konkursin për kryetarë të degëve

  Aleanca për Shqiptarët prej sot ka shpallur konkursin për zgjedhjen e kryetarëve të degëve në disa komuna të vendit. Të...

  Çmime të reja të derivateve të naftës

  Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendim, me të...