More

  Alarme për bomba në të gjitha shkollat e Sarajit

  Në shumicën e shkollave fillore të Sarajit mëngjesin e sotëm ka pasur alarme për vendosje të bombave. Si pasojë në të gjitha shkollat nuk është zhvilluar procesi edukativo-arsimorë, njofton Derveni.mk

  Nga Ministria e Punëve të Brendshme për MIA-n kanë konfirmuar se ka alarme të reja për bomba, por më shumë detaje paralajmërojnë për më vonë. Alarme për bomba, madje ditëve të fundit ka pasur në më shumë shkolla fillore dhe të mesme në Shkup. Me propozim të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH), në ato shkolla ku ka alarme për bomba mësimi duhet të zhvillohet online.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  [quads id=5]

  [quads id=4]

  spot_img

  Të fundit

  Danimarka miraton ligjin që ndalon djegien e Kuranit

  Parlamenti i Danimarkës ka miratuar ligj që ndalon “sjelljen e papërshtatshme” ndaj librave fetarë. Ligji njihet gjerësisht në vend...

  Rrahje në burgun e Idrizovës

  Më datë 06.12.2023 në ora 16.00 në SPB Shkup, nga IEVP Burgu Idrizovë, është raportuar se më datë 05.12.2023...

  Vauçerë për vizitë të vendeve turistike në Maqedoni- masa e re për mbështetje të studentëve

  Masa e Ministrisë së Ekonomisë për vauçerët për mbështetje të turizmit vendor që ishte destinuar për punëtorët me të...

  Ziberi: Disa institucione kanë punësuar vetëm maqedonas, disa vetëm shqiptarë

  Avokati i popullit, Naser Ziberi,  duke prezantuar Raportit  për monitorimin e zbatimit të parimit për përfaqësimin e drejtë dhe...
  spot_img
  WordPress Ads