More

  Akademik Izet Zeqiri sot merr detyrën rektori i ri i UNT-së

  Me një ceremoni solemne, dhe në prani të të gjithë të punësuarve në Universitetin Nënë Tereza në Shkup, sot në orën 13.00 Akademik Izet Zeqiri merr zyrtarsiht detyrën rektori i ri UNT-së. Akademik Zeqiri është rektor i dytë i UNT-së, dhe i pari i zgjedhur në mënyrë demokratike, drejtpërdrejtë nga 98 për qind e profesorëve të këtij institucioni të lartë arsimor në gjuhën shqipe. Para tij qëndrojnë projekte të mëdha për ti realizuar, siç janë ndërtimi i Kampusit universitar, krijimi i kushteve optimale për punë për të punësuarit, dhe për studime për studentët, decentralizimin e univerzitetit dhe angazhimin e mësimdhënësve të rinj, gjë që dështoi për ti bërë rektori i deridjeshëm Azis Pollozhani.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Zv/ministri Rexhepi: Sot në Gostivar prezentuam listën preliminare për ndarjen e 70 banesave në ndërtesën sociale

  Sot në qytetin e Gostivarit prezentuam listën preliminare për ndarjen e 70 banesave në ndërtesën sociale. Komisioni në ditët në...

  UNT prezanton drejtimet deficitare para nxënësve të gjimnazit në Saraj

  SI VENDOSIN MATURANTËT PËR DREJTIMIN E STUDIMEVE?! Meqenëse është edhe pragu i fundit të vitit shkollor, maturantëve i’u është afruar...

  ASH shpalli konkursin për kryetarë të degëve

  Aleanca për Shqiptarët prej sot ka shpallur konkursin për zgjedhjen e kryetarëve të degëve në disa komuna të vendit. Të...

  Çmime të reja të derivateve të naftës

  Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendim, me të...