More

  146 gjoba për shkelje të rregullave në trafik

  Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit janë gjobitur gjithsejtë 146 vozitës, prej tyre: 10 për tejkalim të shpejtësisë, 12 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 18 gjoba u janë shqiptuar motoçiklistëve.

  Sipas MPB-së janë shqiptuar dhe 8 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 10 për ngasje të makinës në gjendje të dehur, 5 për makina të transportit publik teknikisht të parregullta dhe 5 për kalim në të kuqe në semaforë.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Zv/ministri Rexhepi: Sot në Gostivar prezentuam listën preliminare për ndarjen e 70 banesave në ndërtesën sociale

  Sot në qytetin e Gostivarit prezentuam listën preliminare për ndarjen e 70 banesave në ndërtesën sociale. Komisioni në ditët në...

  UNT prezanton drejtimet deficitare para nxënësve të gjimnazit në Saraj

  SI VENDOSIN MATURANTËT PËR DREJTIMIN E STUDIMEVE?! Meqenëse është edhe pragu i fundit të vitit shkollor, maturantëve i’u është afruar...

  ASH shpalli konkursin për kryetarë të degëve

  Aleanca për Shqiptarët prej sot ka shpallur konkursin për zgjedhjen e kryetarëve të degëve në disa komuna të vendit. Të...

  Çmime të reja të derivateve të naftës

  Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendim, me të...